Suojaverhot

Saksiverhot

saksiverhot

Saksiverhostoja käytetään tilojen osastointiin sekä ympäristöään häiritsevien työpisteiden erottamiseen muusta työympäristöstä.

Runsaasti rakenne- ja verhovaihtoehtoja

Saksiverhojen perusrakenne muodostuu alumiinisaksimekanismista ja sen varaan ripustetusta verhosta. Perusrakennetta täydentämällä voidaan helposti suunnitella toimivia suojaratkaisuja.

Käytettävät verhomateriaalit

Erilaiset käyttötarpeet ja ympäristöt asettavat käytettäville verhoille hyvin erilaisia vaatimuksia. Hitsaustyöpisteissä käytettäessä verhojen tulee olla läpinäkymättömiä ja palosuojattuja. Uusimpana verhomateriaalina käytämme useina eri väreinä saatavia läpinäkyviä hitsaussuojaverhoja. Ne on suunniteltu niin, että ne absorboivat hitsausliekistä aiheutuvan silmälle haitallisen UV-säteilyn pääsyn suojapeitteen läpi. Läpinäkyvä verho luo myös turvallisuutta, sillä se ei estä näkyvyyttä ympäriltä.

Läpinäkyvä punainen – DIN 4

Läpinäkyvä vihreä – DIN 6 ja DIN 9

saksiverhot

Kokoonpainuva VSV-Saksisuojahuone

Emme pelkää suurempiakaan suojaushaasteita, vaan tartumme niihin asiantuntemuksella ja lujalla kokemuksella. Tällaisia ovat esimerkiksi pesu- ja hiekkapuhalluspisteet sekä monet tehdasympäristön haastavat koneiden ja laitteiden ympäröimiseen tai muuhun suojaamiseen tarkoitetut ratkaisut. Ne eivät lähde liikkeelle pelkästä verhosta ja kiskosta, vaan joudutaan usein suunnittelemaan johonkin tiettyyn laitteeseen tai tehdastilojen rakenteisiin. On kohteita, joissa ei koko tilan korkeutta tarvitse käyttää, vaan teemme alaslasketun katon, jonka ympärille lähdetään rakentamaan muuta suojausta.

Tällaisia teemme myös täysin avaimet-käteen -periaatteella, jolloin huolellinen suunnittelu ja asennus säästää kuluissa, eikä nosta hintaakaan liian korkeaksi.

Saksiverhon käytöllä saavutetaan huomattavia etuja perinteisiin kiinteisiin kiskorakenteisiin verrattuna:

 • Joustavasti muunneltavissa oleva rakenne
 • Ei nosto- ja kuljetuskalustoa haittaavia kiinteitä rakenteita
 • Pieni tilantarve kokoon työnnettynä
 • Voidaan helposti siirtää eristettävän kohteen luokse
 • Voidaan myös asentaa seinäkiinnityksellä
 • Saksi kantaa 3 m ilman etupyörää

 

 

 

PVC-suojaverhot

pressuPVC-suojapeitteitä käytetään tiloissa, joissa tahdotaan eristää tiloja toisistaan kiintein kiskorakentein, joihin ripustetaan PVC-verho.

Verho eristää häiritsevät työtilat muusta ympäristöstä, kuten pesuhalleissa tai hitsauspisteissä, joissa tahdotaan estää myös hitsausliekin näkyvyys eristettävän alueen ulkopuolelle.

Verho pienentää myös taustahälyä, mikä on usein tärkeää teollisuustiloissa.

PVC:tä on saatavilla useissa eri väreissä sekä paksuusvaihtoehtoja on monia. Käyttämämme PVC on laadukasta ja se on myös palosuojattua.

PVC-Suojaverho 550 g/m2, tummanharmaa

PVC-suojaverhot pesutiloihin:

Läpinäkyvästä PVC-materiaalista valmistetut suojaverhot rajaavat pesutilaa sekä

estää vesiroiskeiden päätymisen pesutilan ulkopuolelle, kuten seiniin.

Kirkas PVC-suojaverho on kevytkäyttöinen eikä rajaa näkyvyyttä mihinkään suuntaan.

Verhon voi ripustaa esim. kiskojärjestelmiin tai vaikka saksiverhoon.

PVC:stä valmistettavia tuotteita:

 • Venepeitteet
 • Suojahuput
 • PVC-rullaverhot
 • Hitsaus/tilanjakoverhot
 • Oviverhot / Liuskeverhot

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!