Jakoseinät

VSV-Jakoseinät

Jakoseinät

Vaasan Suojaverho Oy:n valmistamat VSV-jakoseinät sekä –suojaverkot ovat pääasiassa erilaisten urheilu- ja liikuntatilojen tilapäiseen jakamiseen ja suojaamiseen tarkoitettuja kestäviä ja varmatoimisia rakenne-elementtejä. Monipuolista perusmallistoa muuntelemalla voidaan toteuttaa erilaiset vaatimukset täyttäviä yksilöllisiä jako- ja suojarakenteita.

VSV-jakoverho-verkkoseinät

Jakoseinät

Jakoverho-verkkoseinä muodostuu käyttökohteesta ja –tarkoituksesta riippuen joko pelkästä kankaasta/PVC:stä, pelkästä verkosta tai niiden yhdistelmästä, jolloin verkko-osa on yleensä seinän yläosassa ja näköesteenä toimiva kangas/PVC-osa seinän alaosassa.

Sähkökäyttöiset jakoverho-verkkoseinien nostokoneisto muodostuu koko seinän levyisestä akselistosta, joka on laakeroitu kannattimiinsa huoltovapailla kestovoidelluilla laakereilla. Voimansiirto akselille seinää käyttävältä vaihdemoottorilta tapahtuu joko rullaketjujen tai vaihdemoottorin holkkiakselin avulla.

Seinät valmistetaan tilojen mukaan mittatilaustyönä ja jokaiseen kohteeseen määritetään yhdessä asiakkaan kanssa paras seinäratkaisu. Saatavissa on useita värejä ja toimintaperiaatteita.

Pallosuojaverkko

Kiintea-pallosuojaverkko VSV-Pallosuojaverkko

Pallosuojaverkko toimii jakoverhon tavoin. Moottorilla varustettuna on se runkorakenteiltaan identtinen jakoverhon kanssa. Tosin PVC:n korvaa silloin verkko. Pallosuojaverkkoja voidaan myös valmistaa veivikäyttöisenä ylösrullautuvana tai sivullekasautuvana tai täysin kiinteänä rakenteena.

Pallosuojaverkkoja käytetään urheiluhalleissa sekä kouluissa suojaamaan ikkunoita tai estämään pallojen pääsy esimerkiksi juoksuradoille. Verkko on silmäkooltaan 40 * 40 mm, joten se ei estä näkyvyyttä tai heikennä valaistusta kummallakaan puolella verkkoa.

Se voidaan varustaa jakoseinän tavoin keskipakojarrulla, mikä parantaa järjestelmän turvallisuutta huomattavasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!