Aurinkosuojatuotteet

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet lisäävät suljettuna yksityisyyttä ja avoinna se päästää auringon valoa sisään. Ne ovat energiatehokkaita, sillä ne ehkäisevät huoneen lämpenemistä. Sälekaihdin on tyylikäs ja ajaton ratkaisu joka kotiin, toimistoon tai liikerakennukseen. Tutustu kattavaan värivalikoimaamme ja pyydä tarjous.

Sälekaihtimet on täysin mittatilaustuote, joten se sopii varmasti jokaiseen ikkunaan.

Alumiinisälekaihtimista vaihtoehtoina 25 mm ja 35 mm säleleveydet useissa eri väreissä.

 

Voit tehdä sälekaihtimista juuri kotisi värisen ja näköisen, aina kestävällä tekniikalla sekä laadukkailla komponenteilla.

Lisää halutessasi myös ajaton, turvallinen ja tyylikäs Safiiri-säädin. Siinä on kulmansäätöruuvi sekä sisälle integroitu

nostonaruvedin. Kysy meiltä lisää!

 

 

 

Puusälekaihtimet:

Kauttamme laaja valikoima puusälekaihtimia, aina mittatilauksena.

Valmistettavissa tavallista suurempia kokoja sekä kaksi pintakäsittelymallistoamme tarjoavat laajan valikoiman.

Säleleveydet 35 mm sekä 50 mm

 

 

 

 

 

 

 

 

Markiisit

markiisit

Markiisit ovat ylösrullautuvia ja etuprofiilit ja aisat ovat anodisoitua alumiinia. Kangas on UV-suojattu akryylikangas, joka kestää hyvin aurinkoa. Siihen on mahdollista painattaa mainostekstejä tai yrityksen logo.

Terassimarkiisi

Terassimarkiisi on ratkaisu terassille luomaan varjoa paahtavalta auringolta, ja suojaamaan terassia. Usein ulkokalusteet kärsivät, kun aurinko paistaa niihin koko kesän ajan. Markiisi kuitenkin estää maalipintaa haalistavien säteiden vaikutuksen kalusteisiin. Sateenkaan sattuessa ei tarvitse siirtyä sisälle, sillä markiisi suojaa sateeltakin.

 • Laaja kokovalikoima
 • UV-suojattu kangas
 • Suuri kangasvalikoima
 • Laadukkaat ja kestävät materiaalit
 • Veivi- tai moottorikäyttö
 • Mahdollisuus aurinko-tuuli –aurinko -automatiikkaan

Ikkunamarkiisi

 

Ikkunamarkiisi asennetaan ikkunan yläpuolelle. Se estää liiallisen lämmön pääsyn sisätiloihin, ja suojaa myös ikkunan puitteita kulumiselta. Ikkunamarkiisit sopivat niin koti- kuin liiketiloihin. Se on myös oivallinen mainos yrityksille, sillä markiisi luo näyttävyyttä.

Toimintaperiaatteet:

 • Nauha
 • Veivi
 • Moottori (myös automatiikalla)

Tuuli-aurinko -automatiikka

Somfy-moottoreiden yhteyteen saatavissa oleva automatiikka on erinomainen valinta. Ei tarvitse miettiä koskaan, että milloin täytyy nostaa markiisi ylös liian kovan tuulen vuoksi. Markiisin yhteyteen on asennettu tuulianturi, joka tekee sen puolestasi. Liian kovalla tuulella markiisi nousee automaattisesti ylös.

Tuulianturin yhteydessä on myös valolle oma anturinsa. Kun aurinko paistaa eikä tuule liikaa, laskee markiisi alas automaattisesti. Markiisi on aina alhaalla silloin kun sitä tarvitaan. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Talonne näyttää myös asutulta silloin, kun olette matkoilla, joten se luo turvaa murtovarkaiden varalta.

Rullaverhot

Meiltä saat laadukkaat rullaverhot omien toiveittesi mukaan. Valittavissanne on joko täysin pimentävä tai valoa läpäisevä kangas. Pimentävä kangas on erityisen suosittu makuuhuoneissa, sillä se ei päästä valoa sisään lainkaan. Se on erityisen hyödyllinen Suomen kesän yöttöminä öinä.

Laadukkaat rullaverhot:

 • Täysin pimentävällä kankaalla
 • Valoa läpäisevällä kankaalla

Screenkaihtimet

Screenkaihdin toimii rullaverhon tavoin, mutta kangasmateriaalina käytetään valoa läpäisevää kestävää kangasta. Siksi se onkin suosittu lasitetuilla parvekkeilla ja terasseilla. Kun tahdot vähentää lämpöä, mutta et valoa, on tämä verhotyyppi oikea valinta sinulle. Screen-kaihdin on energiatehokkuutensa lisäksi myös erityinen tunnelman luoja myös sisätiloissa.

Domicet Screen 3000N Grafiitinharmaa

Screen-kaihdin, Soltis 92

Screenkaihdin:

 • Suosittu parvekkeilla ja terasseilla
 • Vähentää lämpöä, mutta ei valoa
 • Toimii rullaverhon tavoin

Lue lisää allaolevasta esitteestä

Screen-kaihdin

 

Visor-Vekkikaihdin

Visor Vekkikaihdin sopii lasitetuille terasseille ja parvekkeille, sekä kaikkiin sisätiloihin sen äärimmäisen helpon asennettavuuden sekä pienen kokonsa vuoksi. Se on vuoden tyylikkäin uutuustuotteemme. Kaihdinta voi säätää sekä ylhäältä että alhaalta nostamalla/alas painamalla. Tarjoamme edulliset hinnat ja asennuksen. Ilmainen mittauskäynti aina Vaasan seudulla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla linkki visor-esitteeseen: tai lue lisää osoitteesta visor.fi ja pyydä meiltä tarjous

visor_queen_parveke_terassikaihdin_8s_fin_2018_web_2 (1)

 

Kankaat

Kauttamme saat myös laadukkaat Sattler markiisi- ja venekuomukankaat jotka ovat UV-suojattuja sekä vettä läpäisemättömiä. Markiisikankaiden värivalikoima todella kattava. Venekuomukankaiden väreinä sininen ja kitti.

Sattler markiisi- ja venekuomukankaat:

 • UV-suojattuja
 • Vettä läpäisemättömiä
 • Kattava valikoima

Venekuomukankaat

Varastovärimme 2019, Sattler Nautex Yachtmaster

pyydä tarjous määrämittaisena tai rullana (60m)

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!